Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podbicie do laski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poznać wasze "teksty" na podryw laski, bo sam robię tak, że wcześniej obserwuję jakąś dziewczynę, a potem do niej podbijam i się pytam czy pali ona odpowiada, że tak to ja wtedy pytam się czy ma może pożyczyć jednego papierosa, a kiedyś indziej jak się spotkamy to jej oddam. Wtedy sobie palę z nią i gadam o czymś zależy gdzie jesteśmy, ale są to pytanie do jakiej szkoły chodzisz itd.

Nie napisałem wszystkiego, bo mi się nie chce, ale chce poznać też wasze sposoby :) bo ogólnie najciężej jest podbić do dziewczyny jeżeli ona nas nie zna, ale potem jest już z górki :)

Opublikowano

Jak jest czarna to:

hej czarna, chcesz być ciężarna?

zapytaj z jakiej jest podstawówki / do jakiego chodzi gimnazjum, czy się rucha itd...

graphic.png

Opublikowano

- Jest taka sprawa

- Jaka?

- Trzeba opierdolić gałe, tu i teraz

- Oczywiście, dawaj mi tu te swoje pistacjowe jaja

nie próbowałem, ale myślę, że zadziała

Opublikowano

Ja:Lubisz kukurydzę?

Dziewczyna: Tak

Ja: To opierdol mi kolbę. xD 

Działa.

A tak na serio to pytam się, czy mogę zadzwonić z jej telefonu, wpisuję mój numer, dzwonię do siebie, zapisuje mi się jej numer i potem oddzwaniam. Raz spróbowałem i się udało. xD

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Mpc forum to nie seksuolog

no widząc twoją sygnaturę, a następnie odpowiedz stwierdziłem, że 90 % odpowiedzi będzie bezużytecznie, ale co zrobisz ? proszę o normalne odpowiedzi

Opublikowano

Sogoane. Jeżeli chcesz wyrwać laskę tekstem to

a. jesteś debilem

b.to jakaś biurwa

c. obie powyższe.

serio to Zaproś ją do kina pizzeri spacer pisz z nią na fb i gg i co tam jeszcze. Raz w tyg. kino czy coś wystarczy. Pamiętaj że musicie się ze sobą troche zgadzać.

Opublikowano

a. jesteś debilem

b.to jakaś biurwa

c. obie powyższe.

serio to Zaproś ją do kina pizzeri spacer pisz z nią na fb i gg i co tam jeszcze. Raz w tyg. kino czy coś wystarczy. Pamiętaj że musicie się ze sobą troche zgadzać.

Inteligencją nie grzeszysz. On właśnie szuka tekstów do "zagadania". 

4961814087238241191981.png

Opublikowano

a. jesteś debilem

b.to jakaś biurwa

c. obie powyższe.

K***a masz IQ małpy, ale bez obrazy. Pisałem, że chcę znać jakieś dodatkowe teksty jak spotkam laskę w klubie czy gdzieś to do niej zagadam. Jak już ją poznam to wiem co dalej robić, ale co z tego wyjdzie to zależy :)

Opublikowano

K***a masz IQ małpy, ale bez obrazy. Pisałem, że chcę znać jakieś dodatkowe teksty jak spotkam laskę w klubie czy gdzieś to do niej zagadam. Jak już ją poznam to wiem co dalej robić, ale co z tego wyjdzie to zależy :)

Czuję się urażony.

Opublikowano

Pytasz się laski czy zrobi ci loda.

99% odpowie "nie", "spadaj" itp.

Ale trafi się taka która się spyta "Tutaj?" - ta jest idealna :D

PQpAnug.png

Opublikowano

Dżizas, kur**, ja pierdol**.... Jak to czytam to aż mi was nie żal. Czy tylko ja zatrzymałem się na etapie spojrzenia, uśmiechu, podejścia do dziewczyny i rozpoczęcia normalnej, kulturalnej konwersacji na dowolny temat ? Nie grzesząc kulturą osobistą i żartem ? Albo się starzeję i robię się nie modny albo to czasy się zmieniają na coraz bardziej chu*owe...

Opublikowano

Pytasz się laski czy zrobi ci loda.

99% odpowie "nie", "spadaj" itp.

Ale trafi się taka która się spyta "Tutaj?" - ta jest idealna :D

No świetna, każdemu będzie opie*dalać gałe  na ulicy po zawołaniu. No pozazdrościć dziewczyny.

21515.jpg

Opublikowano

Jak w klubie to ok sorry zwracam honor ale powyższe teksty no cóż.. ja bym tak nawet do koleżanki nie powiedział. Prędzej postawił jej drinka i zapytał się o imie bo nie dupniesz jej w1 wieczor a nawet 2

Opublikowano

Jak w klubie to ok sorry zwracam honor ale powyższe teksty no cóż.. ja bym tak nawet do koleżanki nie powiedział. Prędzej postawił jej drinka i zapytał się o imie bo nie dupniesz jej w1 wieczor a nawet 2

No, ale ty grasz w minecrafta więc nie postawisz jej drinka lel 

dawać wincyj pomysłów

Opublikowano

a. jesteś debilem

b.to jakaś biurwa

c. obie powyższe.

Te, znawca.

Zapraszanie dziewczyny do kina na początku to jedna z najgorszych opcji. Chociażby dlatego, że w kinie z nią nie rozmawiasz. Owszem, laski pierdolą tyle, że się tego słuchać nie chce, no ale.

@ op

Masz w sumie parę opcji, wszystkie w jakimś stopniu działają(ale, jak wiadomo, jak jesteś c**a, to nic ci to nie da):

-coś związanego z miejscem, w którym jesteś(cie)- biblioteka, sklep muzyczny, cokolwiek

-coś związanego z czymś, co oboje robicie

-możesz najnormalniej w świecie podbić i zaprosić na kawę(face it, NIE ma dziewczyny, która nie lubi czegoś dostawać, liceum kawa, pizza, takie pierdoły, potem są schody.. :) )

-pogoda, yo, słabe, ale lepsza rozmowa o pogodzie niż nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...